Bordo Team
ooooooooooooooo
FK Sarajevo - BordoTeam™

Fksarajevoinfo.co.nr uvijek i samo za dobrobit FK Sarajeva! - FK Sarajevo - BordoTeam™
22.10.2007.

Fksarajevoinfo.co.nr uvijek i samo za dobrobit FK Sarajeva!

05.10.2007 prije tačno 17. Dana, i trenutaka kada je kriza u FK Sarajevu prouzrokovala suspendovanje NAŠEG trenera Husrefa Musemića fksarajevoinfo.co.nr  je uspiješno pokrenuo potpisivanje peticije podrške za NAŠEG trenera, prema kojem je, i pored prošlogodišnjeg osvajanja titule prvaka BIH učinjena jedna velika nepravda, te je stvorena konfuzna atmosfera u klubu.

Nakon 17. Dana trajanja peticije i potpisa podrške za Husrefa Musemića tokom prvenstvenih utakmica protiv Željezničara, Leotara, kao i na određenim sarajevskim lokacijama svi simpatizeri, fanovi kluba su zdušno dali glas podrške Husrefu, kao znak da fksarajevoinfo.co.nr samo želi da pravda prema uposlenicima kluba bude i učinjena.

Pored javnih ličnosti koje su podržali ovu akciju fksarajevoinfo.co.nr i Bordo-Team Produkcije (Mimo Šahinpašić, Sabahudin Topalbečirević, Minka Muftić...) na spisku se nalazi još preko 500 potpisanika što je za članove Bordo-Team produkcije značilo da uredno spremljen spisak može i mora biti proslijeđen na adresu kluba, te uticaj „glasa navijača“ na pravdu i poštenje u klubu, što smo i učinili tokom 21.10.2007.

Novinski natpisi  u BH medijima 22.10.07 špekulišu o povratku NAŠEG TRENERA na poziciju gdje mu je i mjesto, ali oficijelni odgovor iz prostorija kluba na naše adrese još nije došao, što očekujemo do početka odigravanja kup utakmice u srijedu.

Tokom narednih dana pravovremeno čemo obavještavati BH javnost o uspiješnosti GLASA NAVIJAČA po prvi put, uz zajedničke snage armije bordo fanova pod orgizacijom fksarajevoinfo.co.nr i Bordo-Team Production.

ON VOLI SARAJEVO, PRAVI JE HORDAŠ HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS!

Bordo-Team Production


Bordo-Team Production


korisnik(a) online